simpozij parzival prednjaVabimo vas na mednarodni simpozij pripovedovanja, ki se bo med 14. in 21. julijem odvil na Ptuju.

blejski_otok_prednjaVabimo vas na kulturni dogodek ob stoletnici obiska Rudolfa Steinerja v Sloveniji, ki se bo v petek, 24. junija, odvil na Bledu.

lunin_festival_prednjaV okviru dejavnosti KUD Sredina bosta v torek in sredo predstavitvi polstenja in evritmije na Festivalu za tretje življensko obdobje v Cankarjevem domu.

knjizni_sejem_prednjaVabljeni na knjižni sejem, ki bo med 1. in 5. decembrom v Cankarjevem domu. Sredina se bo s svojimi publikacijami predstavljala v 2. preddverju ob vhodu v Kosovelovo dvorano.
terra parzival_prednjaVabimo vas na prireditev Program Terra Parzival, ki se bo med 22. in 24. junijem odvil v okolici gradu Borl in na katerem bo s predavanjem in performansom sodelovala tudi KUD Sredina.
evropski_druzabni_prednjaVabimo vas na prireditev v sklopu poklicnega usposabljanja z naslovom Gibalno in glasovno izročilo preteklih stoletij, na kateri bo nastopila tudi plesna skupina KUD Sredina.
lunin_festival_prednjaVabimo vas na Bazarju nevladnih organizacij LUPA v Ljubljani, kjer bo KUD Sredina imela svojo stojnico in ustvarjalnico polstenja.
ekopraznik_prednjaV soboto 11.9.2010 vas vabimo, da obiščete stojnico in ustvarjalne delavnice KUD Sredina na Eko prazniku na Pogačarjevem trgu v Ljubljani.
ekopraznik_prednjaV soboto 10.9.2011 vas vabimo, da obiščete stojnico in ustvarjalne delavnice KUD Sredina na Eko prazniku na Pogačarjevem trgu v Ljubljani.
goethe-schiller_prednjaOb obletnici Schillerjevega rojstva, vas vabimo na umetniški večer posvečen Schillerju in Goetheju, z evritmijsko predstavo.