altermed_sejem_prednjaKUD Sredina in trgovina Rajarija iz Kranja bodo med 18. in 20. marcem gostovali na sejmu Altermed v Celju. Vabimo vas, da nas obiščete na razstavnem prostoru kjer bodo vse tri dni potekale brezplačne delavnice za otroke.

miklavzevanje_prednja Vabimo vas, da v pravljičnem vzdušju z nami pričakate Miklavža, ki ga bomo poklicali s pesmijo. Kaj bo, ko pride, pa ostaja – kot vedno – skrivnost.

pustovanje_prednjaVabimo vas na pustno rajanje na temo poklicev. Pustovali bomo kot: klobučarji, mizarji in gledališki mojstri. Skupaj bomo peli, rajali in seveda izdelovali: izdelke iz lesa, žogice in vrvice iz polsti.

bozicni_sejem2009_prednjaVabimo vas na božični sejem, ki ga Sredina prireja že četrto leto zapored. Na njem se boste lahko udeležili umetniških delavnic, si ogledali lutkovno igrico, prisluhnili zgodbi, ter kupili kakšno igračo ali drug izdelek iz naravnih materialov.
pustovanje_prednjaVabimo vas na pustno rajanje na temo poklicev. Pustovali bomo kot: klobučarji, mizarji in šivilje. Skupaj bomo peli, plesali in seveda izdelovali igrače iz lesa, vrvice za prstne igre in žogice.
srednjeveski_dan_prednjaVabimo vas na letošnji srednjeveški dan v Ljubljani, kjer bo v organizaciji KUD Sredina izvedeno več dejavnosti: polstenje, tolčenje bakra, kaligrafija, šivanje,
kraljičini plesi, petje, viteški poligon in cirkus.
bozicni_sejem2009_prednjaVabimo vas na božični sejem, ki ga Sredina prireja že peto leto zapored. Na njem se boste lahko udeležili umetniških delavnic, si ogledali lutkovno igrico, prisluhnili zgodbi, ter kupili kakšno igračo ali drug izdelek iz naravnih materialov.
spectaculum_prednjaVabimo vas na srednjeveški semenj v Ljubljani, kjer bo KUD Sredina imela svojo stojnico in ustvarjalnico polstenja.

miklavzevanje_prednja Vabimo vas, da v pravljičnem vzdušju z nami pričakate Miklavža, ki ga bomo poklicali s pesmijo. Kaj bo, ko pride, pa ostaja – kot vedno – skrivnost.
spectaculum_prednjaVabimo vas na vsakoletni srednjeveški sejem Spectaculum v Brežah, kjer bo KUD Sredina imela svojo stojnico in ustvarjalnice tolčenja bakra, rezljanja in polstenja.