Prispevki
statenberg_1
Terra Parzival


Vabljeni na predstavitev projekta Terra Parzival, kjer bo predstavljena zgodovina delovanja IDRIART, ep o Parzivalu z njegovim pomenom za današnji čas, program Parzival 2012 v sklopu EPK ter koncert in glasbeni proces, ki ga bo vodil Miha Pogačnik.

Predstavitev se bo odvila v petek, 7. oktobra 2011, ob 17. uri na dvorcu Štatenberg.

Gosta prireditve bosta Miha Pogačnik (violinist in podjetnik, kulturni ambasador Republike Slovenije) in Davorin Peršič (filozof).

Vabljeni!

Podrobnosti programa:

Radi bi vam predstavili kratko zgodovino tridesetletnega delovanja IDRIARTA in kako je to svetovno gibanje razvilo vizijo TERRE PARZIVAL.
Spoznali bomo Parzival in njegov pomen danes, predstavljen bo program Parzival 2012, ki se bo odvijal v sklopu EPK 22. – 24. junija 2012 ter program, ki sledi v letu 2013 v sklopu Maribor – prestolnica evropske mladine.
Naše srečanje bo več kot samo kulturni dogodek zato vabljeni vsi, ki že ali pa bi želeli soustvarjati trajnostno pokrajino Parzivala in v njej vidite priložnost razvoja podjetništva, turizma in ekološkega kmetijstva.
Ob zaključku našega druženja bo Miha Pogačnik predstavil metodo glasbenega procesa Umetnost in Gospodarstvo in zaključil s koncertom.

Organizirata: OBČINA MAKOLE in Turistična sekcija KUD FORMA VIVA MAKOLE


Na vrh strani